Muovituolien ja sitruunapuiden joukossa

Syksyn paras asia ei ole että joulu pian on tulossa, ei myöskään se että kaikilla TV-sarjoilla alkaa uusi kausi, syksyn paras asia on kaupungin iso puutarhamessu. Kävin siellä viikonloppuna ja voin sanoa että ”Wow” ja ”Mitä inspiraatiota”. Messut olivat täynnä näyttelijöitä jolta löytyi kaikenlaista, pienistä kirsikkatomaateista suuriin habañerokasveihin, jotka kaikki loistivat vahvan huulipunapunaiselta. Kaikkien kasvien, puutarhakirjojen sekä iloisten myyjien ja vierailijoiden lisäksi kaikki messuosastot ja näiden tyylit tulivat esille. Näyttelijöiden eri designit olivat tänä vuonna värikkäitä, vilkkaita, jossa myöskin tunnelmaääntä, joka teki että ne ihan hehkui elämää. Joillakin oli tietenkin yksinkertaisempia messuosastoja. Suurien osastojen tilalle jossa videot ja äänilaitteet, joillakin oli vaan muutamat muovituolit merkkinä missä heidän ”koppi” oli, näyttääkseen mitä heidän vihreät sormet olivat luoneet. Mielestäni kiehtovin asia oli sitruunapuu täynnä keltaisia sitruunoita. Sitruunapuun omistaja kertoi, että hän on istuttanut siemeniä jokaisesta uudesta sitruunapuusta jo lähes 20 vuotta. Puu joka hänellä oli mukana oli siis hänen ensimmäisen sitruunapuun lastenlastenlastenlapsi…, hoksaat varmaan, lastenlapsi 10 kertaa. Tämä sitruunapuu, omistajan mukaan, oli se sitruunapuu, joka on antanut eniten hedelmiä. Ostin sekä sitruunan (ajattelin poistaa siemenet ja istuttaa nämä keväällä) että kirjan sitruunapuiden hoitamisesta. Voin toivottavasti myös itse istuttaa sitruunapuuni lastenlastenlapsia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *